Вести Македонија Ударни вести

Коморскиот инвестициски форум на Западен Балкан го прогласи “Алкалоид” за водечки инвеститор во регионот

  По повод петгодишнината од формирањето, Коморскиот инвестициски форум на Западен Балкан (WB6CIF), кооснован од Европската Унија, на почетокот на 2023 година објави повик за учество во регионалниот натпревар отворен за компании од шесте земји членки. Рангирањето на апликациите, поделени во 6 категории, беше направено од комисија составена од по еден претставник од шесте стопански […]