Вести Македонија Ударни вести

Герасимовски: Нема повеќе чекање за офталмолошки и стоматолошки прегледи за првачиња

  Општина Центар и Јавната здравствена установа-Здравствен дом Скопје денес потпишаа Меморандум за соработка за реализирање на јавно-здравствени проекти кои се од општествен интерес. Партиципација на прегледите е 20 денари. Планот на активности во овој Меморандум опфаќа услуги за офталмолошки и стоматолошки прегледи се наменети за децата што ќе се запишат во прво одделение во […]