Алтернатива Настани

ТАНЦ ФЕСТ 2023 – “ЛЕЈДИ МАГБЕТ” во МНТ

  ТАНЦУВАЈЌИ СОЗДАВАМЕ ИДНИНА! ТАНЦ ФЕСТ 2023 – 19то издание ЛЕЈДИ МАГБЕТ (Квартетот), Скопје танцов театар, Продукција 2023, МНТ Кореографија и режија Рисима Рисимкин   Музика Тони Китановски Костими Благој Мицевски Сценографија Матеа Мијановиќ   Настапуваат: Лејди Магбет: Анастасија Данчевска Магбет: Дејан Битровски Вештерка, алтер его на Лејди Магбет: Бобан Русески, Вештерка, алтер его на […]