Алтернатива Настани

Промоција на „Вонземјанки; раскази од Латинскиот кварт“ од Влада Урошевиќ

  Промоција на збирката раскази „Вонземјанки; раскази од Латинскиот кварт“ од Влада Урошевиќ, книгоиздавач ИЛИ-ИЛИ, 18 април (вторник), 20.00, Кино Фросина – МКЦ Промотор: Гоце Смилевски   Расказите од книгата „Вонземјанки; раскази од Латинскиот кварт“ ни покажуваат колку е важен не само градот во кој се пишува, туку и градот за кој се пишува; Влада […]