Вести Македонија Ударни вести

Нова гринфилд инвестиција на „Јагео” од над 200 милиони евра

  Премиерот Ковачевски упати честитки до менаџментот на компанијата „Јагео” и директорот на Технолошко – индустриските развојни зони Јован Деспотовски по повод новата инвестиција на „Јагео” во зоните во Скопје и Штип во доменот на електрониката. Станува збор за водечка мултинационална компанија за производство на електронски компоненти, која има силно глобално присуство и свои производствени […]