Вести Македонија Ударни вести

Герасимовски: Инспекцијата спречи незаконско градење на Водно

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски постапувајќи по пријава од граѓани заедно со инспектори од Секторот за инспекциски работи денеска излезе на терен, на Водно каде се забележани градежни дејствија. Станува збор за 4 парцели во приватна сопственост, кои се надвор од Деталниот урбанистички план и од Генералниот урбанистички план и се водат како […]