Вести Македонија Ударни вести

Самит за поврзување, „Одржливи врски – посилна економија“ во Будва

  Ефикасниот транспорт на луѓе и стоки обезбедува пристап до работни места и услуги и овозможува трговски и економски раст на економиите. Ова беше клучната порака на Самитот за поврзување, организиран од Постојаниот секретаријат на Транспортната заедница и Секретаријатот на Централноевропскиот договор за слободна трговија (ЦЕФТА), под покровителство на Министерството за капитални инвестиции на Црна […]