Алтернатива Настани Спорт

Прва БОГРАД детска трка посветена на децата со ретки болести

  Во сабота, на 20 мај, во Струга во рамки на третата „Трка на поезијата“, благодарение на организаторите и општествено одговорната компанија “БОГРАД”, за првпат ќе се одржи детска трка којашто ќе биде посветена на децата со ретки болести. Поради непроменетата состојба и проблемите со кои се соочуваме, и годинава ќе трчаме за еднаков и […]