Алтернатива Настани

ФИЈУК саем во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“

  Во дворот на библиотеката „Браќа Миладиновци“ на 20 мај (сабота), со почеток од 14 часот ќе се одржи „ФИЈУК саем“. Ова издание на „ФИЈУК саем“ ќе биде отворено со три мини соло изложби на авторите: Алис Лаурешес, Марта Патлињанковска и Владимир Муратовски, а ќе биде затворено со Oтворена музичка сесија на „Гола Планина Колектив“ […]