Вести Македонија Ударни вести

Започнува проектот „Ги запознаваме ретките болести 2020“

      Со бројни новитети и технички подобрувања, денес започнува втората сезона на проектот „Ги запознаваме ретките болести“ на охридскиот активист Гордана Лолеска, Супер радио и Здружението „Живот со предизвици“. Предизвикот за екипата која работеше и оваа година на проектот беше подигнување на свеста за луѓето погодени од ретка болест, проблемите со кои се […]