Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Преземете ја контролата врз вашето здравје со апликацијата „Мое здравје“,

  Согласно политиките и заложбите за осовременување на здравствениот сектор преку дигитализација, Министерството за Здравство ја презентираше „Мое Здравје“ – нова мобилна апликација која ќе им овозможи на сите граѓани да имаат лесен пристап и увид во личните здравствени податоци. Апликацијата вклучува интерактивен пристап кон здравственото досие на секој корисник и дава можност да се […]