Алтернатива Настани

“САМ ПРОТИВ СИТЕ” – Комична вечер со Жарко Јовановиќ

      Првите две претстави во Јавна Соба (Public Room) во Скопје поминаа со СТОЕЧКИ ОВАЦИИ за најдобриот комичар Жарко Јовановиќ (Ајде да зажмуримо).   “САМ ПРОТИВ СИТЕ” – најбараното и најсмешното стенд ап шоу во Македонија во кое маестрално се прикажани различни ситуации од животот гледани низ призмата на многу јавни личности (Стојанче […]