Вести Изјави Македонија Ударни вести

Ковачевски: Најдобриот одговор на ВМРО-ДПМНЕ за коридорите дојде од САД

  Најдобрата потврда за тоа дека изградбата на коридорите е инфраструктурен проект правен согласно со закон, согласно со сите процедури запазени со специјален закон донесен овде во собранието без ниту еден глас, дојде од тие кои што ги повикувавте да одговорат, односно од американската амбасада, порача од собраниската говорница претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски. „Сите […]