Вести Македонија Ударни вести

Пендаровски: Да им дадеме шанса, простор, време и ресурси на младите умови

    Претседателот Стево Пендаровски, денеска присуствуваше на презентацијата на развиени прототипови од студентската програма Innovations in Smart Anything Everywhere (INNO-SAE 2019), што се одржа на Факултетот за електротехника и информациски технологии при Универзитет „Св. Кирил и Методиј”, Скопје.     Студентската програма Innovations in Smart Anything Everywhere (INNO-SAE 2019) е иницијатива на Центарот за […]