Вести Македонија Ударни вести

Денешната седница на Советот на Град Скопје ќе се одржи на отворено

  Поради пандемијата со коронавирусот и согласно со препораките на Владата, денешната седница на Советот на Град Скопје на која треба да бидат усвоени низа итни мерки во интерес на граѓаните ќе се одржи на отворено на платото пред големата сала на Советот.     Просторот е дезинфициран, сите присутни ќе добијат заштитни маски и […]