Вести Македонија Ударни вести

Општина Карпош со јавен повик за ONLINE работа- достава продукти, храна од маркти, аптеки и ресторани

  Како резултат на пандемијата со коронавирус и воведениот полициски час, Општина Карпош објавува ЈАВЕН ПОВИК И ПРИЈАВА за online работа и достава на продукти од храна од маркети, ресторани, производи од аптеки  и слично на територија на Општина Карпош. Согласно владините мерки за online работа и достава на продукти од маркети и аптеки, достава […]