Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Меџити-Клисаровска: Ќе се расчисти и казни секој кој има уддел во ова злосторство

  Министерот за здравство Фатмир Меџити и директорката на клиникатата, д-р Виолета Клисаровска, одржаа прес-конференција, на која темата беше скандалот на Онкологија. “Длабоко ме погоди и разгневи случајот за Онкологија, за кои МВР потегна истрага. Клиниката треба да служи како надеж за нашите болни од рак. Го разбирам револтот кај нашите граѓани, особено кај оние […]