Алтернатива Настани Ударни вести

Авицена Женска трка: Освен победничките, победија и дисциплината и почитувањето на мерките против Ковид-19

  Во организација на Сојуз на Спортови на Скопје и А.К. Работнички, а под покровителство на Град Скопје, денеска се одржа Авицена Женска трка. Трката се трчаше според специјалниот протокол кој што беше одобрен од Комисијата за заразни болести при Министерството за здравство.     Со целосно почитување на мерките за заштита на здравјето и […]