Алтернатива Настани

На 8.октомври започнува официјалната програма на КИНЕНОВА

  На 8.октомври започнува да се емитува официјалната програма на Меѓународниот фестивал „КИНЕНОВА“ на телевизија 24 под покровителство на VIVAX. Големото отворање на фестивалот ќе започне со Бранка Катиќ и нејзиното специјално интервју по повод фестивалот. Бранка Катиќ оваа година е ѕвезда на КИНЕНОВА. Таа ја доби престижната награда на фестивалот за особен придонес во […]