Алтернатива Македонија Настани Ударни вести

Донација на Битолска млекара и Пакомак-производи и лаптопи за децата од СОС Детско село

  Битолска млекара во соработка со Пакомак реализира донација во лаптоп компјутери и млечни производи за СОС Детско село. Доставени се лаптопи за непречено вклучување на младинците згрижени во СОС Детско село во онлајн наставата како и млечни производи што ги покриваат месечните потреби на програмата за грижа за млади.       Донацијата од […]