Вести Изјави Македонија Ударни вести

Студентите од шеста година на Медицински факултет се вклучуваат во работата на ковид центрите

  Студентите од шеста година на Медицински факултет и волонтерите од Воено Медицинскиот центар се вклучуваат во работата на ковид центрите. Помошта која ни ја даваат е многу важна во период кога имаме голем број хоспитализирани пациенти со ковид 19. За нив ова е искуство какво што можеби нема да имаат прилика да го видат […]