Настани

Преку мобилната апликација „National Park Galicica“, убавините на Галичица достапни за секого

  Мобилната апликација „National Park Galicica“ им овозможува на сите посетители да ја искусат невидената убавина на Националниот парк „Галичица“ на едноставен начин, каде што најважните информации се достапни на едно место. Преку мобилната апликација, сите љубители на природата, па дури и оние кои не се во можност да го посетат паркот, имаат можност да […]