Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Џафери со честитка по повод празникот Св.Климент Охридски

  По повод утрешниот празник 8 Декември – „Св. Климент Охридски, претседателот на Собранието, Џафери“ упати честитката со која од негово лично име и од име на пратениците во Собранието на РС Македонија на сите православни верници на Македонската православна црква – Охридска архиепископија, граѓани на Република Северна Македонија, им го честита големиот христијанскиот празник […]