Вести Македонија Ударни вести

Прогласени “ТОП 100” најуспешни компании

    Денес се одржа јубилејното 10.издание на „ТОП 100“ настанот на кој беа прогласени најдобрите и најуспешните 100 компании. Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија во хотелот „DoubleTree by Hilton“, преку хибридна презентација ги презентираше најмоќните компании, кои во изминатата година прикажале позитивни резултати.     За време на „ТОП 100“ настанот, Стопанската Комора на […]