Вести Македонија Став Ударни вести

Времето покажа кој е кодош, предавник, арамија, лажен патриот, пресметлив политичар

  “По три порази на чело на ВМРО ДПМНЕ и плус еден пораз еден како генерален секретар на партијата заврши епизодната улога на Мицкоски и неговата партиска клиентела. ВМРО ДПМНЕ е партија на народот, а не приватна партија и затоа е потребно во најкраток можен рок узурпираната партија да се врати на членството. Затоа бараме […]

Вести Изјави Македонија Ударни вести

АЛИ АХМЕТИ, НИЕ ИМЕ СИ ИМАМЕ! – Јове КЕКЕНОВСКИ

Ахмети за грчките медиуми: ,,Ние сме земја без име, ПЈРМ е само привремено” Оваа изјава на Ахмети ја одмолчеа и СДСМ и ДПМНЕ. Бидејќи и едните и другите ја купуваат милоста на ДУИ и Ахмети, еве јас јавно да го прашам Ахмети? • На чија држава, тој е државјанин? • Има ли име таа држава? […]

Вести Став Статуси

ПЕЧУРКИТЕ СЕ ЈАВУВААТ ПОСЛЕ ДОЖДОТ – ЈОВЕ КЕКЕНОВСКИ

Ме радува што се поголем број луѓе собираат храброст и се јавуваат со свои анализи и коментари за штетното владеење на Груевски и неговата камарила. Штетата од неговото опстојување на чело на ДПМНЕ е немерлива како за државата, а уште поголема за партијата. Единствен интерес од неговото понатамошно опстојување на чело на партијата и на […]