Вести Македонија Ударни вести

Кандидатите за градоначалници потпишаа Кодекс за фер и демократски избори

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје на претстојните локални избори денеска во седиштето на Државната изборна комисија потпишаа кодекс за фер и демократски избори. Со потпишувањето на Кодексот, кандидатите се обврзуваат дека нема да вршат никаков притисок или обид за притисок врз вработените во јавната и државната администрација, во други институции или установи, финансирани од […]