Алтернатива Скопје Чита

Во мракот и со неа – ЧАРЛС БУКОВСКИ

Во мракот и со неа мојата жена сака кино-сали, пуканки и безалкохолни пијалаци, заземање на местото, како дете им се радува на таквите нешта и мило ми е поради неа – но што се однесува лично до мене, јас мора да сум дошол од некое друго место, мора да сум бил крт во некој претходен […]