Вести Македонија

Заев: Обврските од извештаите на Прибе и на ЕК може да ги спроведе само одговорна влада

Oбврските за спроведување на реформските приоритети што произлегуваат од извештатите на Прибе и на Европската комисија, може да ги спроведе само нова и одговорна влада, формирана според изразената мнозинска волја на граѓаните за промени“, истакнал Заев на денешната средба со словачкиот амбасадор во земјава, Мартин Безак. Заев, како што соопштуваат од СДСМ, на средбата го информирал […]