Хороскоп

Неделен хороскоп: 25.09 – 01.10.2017

  Овен Благодарејќи на добрата вештина на преговорање и прилагодување успевате да се вклопите во различни службени договори. Имате добро претчувство кога треба да покренете поголема акција и на основа на својата интуиција донесувате исправна одлука. Во договор со соработниците на лесен начин можете да ги остварите своите интереси. Проширете ги своите професионални интереси во […]