Вести Изјави

Заев до Мицкоски: Јас сум подготвен за соочување зашто тоа е демократски чин

Сподели:

“– Подготвен сум во секое време и на секое место да дебатирам со Мицкоски, но чесно е тој да го каже својот став-дали е за членство во ЕУ и НАТО со поддршка од Договорот од Преспа и ако не е да ја каже алтернативата. Тогаш нека го избере медиумот, денот и терминот. Јас сум подготвен за соочување зашто тоа е демократски чин.” – изјави Зоран Заев

Сподели: