Апелационен суд ја укина ослободителната пресуда за Латас

Сподели

 

Скопска Апелација ја укина ослободителната пресуда за случајот „Тревник“ против новинарот Драган Павловиќ Латас и неговите браќа.

Апелацискиот суд ја укина пресудата поради суштинска повреда на постапката и ја врати на повторно судење во Основниот суд Скопје 1.