Хороскоп

Неделен хороскоп (30.05 – 05.06.2016)

Овен Се наметнува желба да се наметнете во нешто за што не сте способни. Мора да бидете објективни кон себе доколку сакате од моментната ситуација да извлечете максимум. Во работата премногу ќе се внесете, но некои соработници ќе се обидат да ве попречат во работата. Не им обрнувајте внимание. Можни се здравствени проблеми поради неконтролирано […]

Хороскоп

Неделен хороскоп (23.05 – 29.05.2016)

  Овен Ве очекуваат доста новини во полето на работата, особено оние кои се занимаваат со интелектуална работа. На ова поле најдобро ќе ги извршувате работните задачи, највероватно поради добрата интуицијата и концентрацијата која неделава ќе доминира кај вас. Доколку работата ви е поврзана со повеќе луѓе, контактитете ќе ве измачуваат. Не влегувјте во непотребни […]

Хороскоп

Неделен хороскоп (16.05 – 22.05.2016)

    Овен  Ќе се чувствувате збунети на емотивен план. Сепак, чувството исполнето со конфузни мисли, бргу ќе исчезне. Наместо тоа, ќе ви се развие чувство дека сте поврзани со целиот свет, а тоа ќе ви изгледа исклучително поттикнувачки. Контактите со спротивниот пол ќе одат во нагорна линија. На професионален план, ако се занимавате со […]

Хороскоп

Неделен хороскоп (09.05 – 15.05.2016):

Oвен Амбициите ви растат. Вашиот ентузијазам ќе биде силно изразен доколку сега почнувате со нов проект. Доколку чувствувате монотонија во работата која долго ја работите, ова не е време да правите промени од корен. Можна е соработка со некој од вашата фамилија како и патување кон крајот на неделата. Не се нервирајте за работи на […]

Хороскоп

Неделен хороскоп (02.05 – 08.05.2016)

Овен Односите со надредените се многу добри и сега е време да се направи најголем дел од ситуацијата за да ги подобрите условите на работа. Не ги потценувајте советите кои ќе добиете од колега и ослонете се претежно на тимската работа ако сакате да постигнете успех. Моментот е погоден да се согласувате со истомислениците, кои […]