Categories: Вести, Македонија, Ударни вести, Хороскоп

Мобилна апликација за туризам во Македонија – “Посети ја Македонија“

Министерство за економија ја промовираше апликацијата „Посети ја Македонија“ (visitmacedonia). Министерот Крешник Бектеши изјави дека апликацијата ги следи светските трендови за дигитализација…

Read More