Денешната седница на Советот на Град Скопје ќе се одржи на отворено

Сподели

 

Поради пандемијата со коронавирусот и согласно со препораките на Владата, денешната седница на Советот на Град Скопје на која треба да бидат усвоени низа итни мерки во интерес на граѓаните ќе се одржи на отворено на платото пред големата сала на Советот.

 

 

Просторот е дезинфициран, сите присутни ќе добијат заштитни маски и ракавици, а местата за седење се поставени на соодветно пропишаното растојание.