Вести Македонија

Интервју на Оливер Спасовски за 360 степени на Алсат-М

Сподели:

Интервју на генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски за емисијата 360 степени на Алсат-М телевизија

 

Сподели: