Музика и Филм

“Исцелител” на Festival international du film de Nancy ја освои наградата од публиката

Филмот #Исцелител ја освои наградата од публиката на 24-тото издание на фестивалот во Франција, Festival international du film de Nancy, во престижната селекција „Под ѕвездите“!

Ова е 10-та меѓународна награда за Исцелител и втора награда од публика за најдобар филм.

Сподели: