Вести Македонија Ударни вести

Косана Мазнева е нов директор на Комунална Хигиена

Сподели:

 

Денес за нов директор на Јавното Претпријатие Комунална Хигиена Скопје е назначена Косана Мазнева.

Мазнева има повеќе од 15 години искуство, од кои како раководител на сектор природа во Министерство за животна средина и просторно планирање, одговорен инженер и советник за животна средина во АД Електрани на Македонија и поранепен пратеник во два мандата.

Високо образование има завршено на Природно-Математичкиот Факултет во Скопје.

Сподели: