Вести Македонија Ударни вести

МИА доби нов директор

Сподели:

Новинарот Драган Антоновски ќе биде новиот директор на Македонската Информативна Агенција (МИА), пренесе Макфакс.

Антоновски е назначен со одлука на Владата, а веќе денеска завршила и процедурата и во МИА каде се одржал Надзорен одбор кој пак го избира Управниот одбор каде претседател е новиот директор.

Сподели: