Музика и Филм

Нов сингл на Суперхикс – Крута

Сподели:

 

Ви го претставуваме првиот од неколкуте нови синглови на СУПЕРХИКС, снимени во текот на месец јуни оваа година во студиото ТРА ЛА ЛА на Мите Димовски, насловен како “КРУТА“.

 

Уживајте во истиот и очекувајте го новиот студиски албум на Банда Инструментале а во меѓувреме се гледаме и на концерти ширум Македонија.

 
Сподели: