Вести Македонија

Објавен седмиот шестмесечен извештај за работата на СЈО

Сподели:

Седмиот Извештај за работата на Јавното обвинителство за гонење на кривичните дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите, за периодот од 15 септември 2018 година до 15 март 2019 година, денеска е доставен до Собранието на Република Северна Македонија и до Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија, согласно Законот за ова Јавно обвинителство. Извештајот може да се преземе тука (.pdf).

Сподели: