Вести Македонија

Промени во уредувачкиот тим на “ВЕЧЕР”

Сподели:

Ивона Талевска е сменета од местото главен уредник во дневнот весник „Вечер“, а на нејзино место поставена е Весна Миќиќ Божиновска.

Во уредувачкиот тим на „Вечер“ веќе не е ни Драган Павловиќ-Латас.

Од денеска е сменет и импресумот на весникот.

Сподели: