Вести Македонија

Самоубиство во Карпош 4

Сподели:

Денеска околу 11 часот 56 годишен маж си го одзеде животот скокајќи од 5 кат на ул. Трифун Бузев во скопската населба Карпош 4.

Во тек е полициски увид, причините за смртта ќе бидат предмет на полициска истрага.

Сподели: