„Шарена револуција“: Зошто да прават парк за мајмуни кога си имаме златно Собрание

Сподели

dekor-860x680

„Уметничка слика“ која ги прикажува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, со неговите најблиски соработници зад решетки, носеа демонстрантите на вечерашниот протест на „Шарената револуција“. Тие на овој начин ги исмејаа нарачаните слики што треба да бидат поставени во седиштето на партијата.

„Шарена револуција“: Зошто да прават парк за мајмуни кога си имаме златно Собрание