Вести Македонија Ударни вести

Шест прекршувања на ограничувањето на движење во Куманово

Сподели:

 

 

 

 

На подрачјето на Општина Куманово во изминатото деноноќие регистрирани се шест прекршувања на мерката забрана за движење.

Од страна на МВР, преземени се мерки и активности, при што за три лица се земени податоци, а три лица се лишени од слобода и за истите ќе следи соодветен поднесок.

Сподели: