Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Со брзата реакција на хероите на градот изгаснат е пожарот кај Градскиот стадион

  „Денес имаше пожар кај старите бараки на Основен Суд Скопје 1 и благодарение на брзата и навремена интервенција на…

Повеќе