Categories: Вести, Македонија

Аеродромите во Скопје и во Охрид лани опслужиле 3,15 милиони патници

  Меѓународниот аеродром Скопје и Аеродромот Св. Апостол Павле Охрид, со кои управува ТАВ Македонија, подружница на ТАВ Аеродроми, бележат…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Рехабилитацијата на пистата на скопскиот аеродром ќе трае 50 дена без затворање на аеродромот

  Како дел од инвестицискиот план за проширување и реновирање на македонските аеродроми, почнувајќи од 28-март до 16-ти мај 2022…

Read More