Вести Македонија

Санација на ударни дупки низ цела Општина Центар

  Општина Центар започнува со санација на оштетени улици односно на т.н „ударни дупки“ во сите населби на општината. Во изминатиот период, службите на локалната самоуправа, евидентираа неколку точки на чии локации постојат видливи оштетувања на инфраструктурата кои во следниот период ќе бидат асфалтирани. Поради поголема успешност на оваа акција, Општина Центар ги повикува и […]