Вести Македонија Ударни вести

Камионот на плоштад Македонија немал дозвола за движење

  Возилото на приватната компанија чиј камион неовластено влегол на плоштадот Македонија, по што причинил материјална штета – НЕМА ДОЗВОЛА ЗА ДВИЖЕЊЕ на плоштадот, иако има поднесено такво барање, се наведува во соопштението на Град Скопје. Возачот, странец, државјанин на Турција е приведен и изведен пред суд. За овој настан МВР ќе поднесе и соодветен […]