Вести Македонија Ударни вести

Нова сензорна соба за потребите на граѓаните во Прилеп

  Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска заедно со директорот на Центарот за социјална работа во Општина Прилеп, Дејан Тошески ја отворија сензорната соба која е во склоп на дневниот центар за лица со интелектуална и телесна попреченост „Ѕуница“- Прилеп. Дневниот центар  за лица со интелектуална и телесна попреченост овозможува поддршка  на […]