Вести Македонија

Гордана Дувњак нов портпарол на Судски совет

  За потребите и работењето на Судскиот совет на Република Северна Македонија во делот на транспарентноста, ангажирана е г-ѓа Гордана Дувњак – дипломиран новинар, со долгогодишно работно искуство во областа на правосудниот сектор, се наведува во денешното соопштение објавено на веб-страната на Судски совет.